Jučerašnji 4. dan Zimka uz Favbet ponovno je obilovao zanimljivim susretima, prekrasnim pogotcima i još boljim obranama.

Za početak dvije momčadi MNK Osijek u U11 kategoriji odigrali su miroljubivih 0:0. Nakon njih u U9 kategoriji Donjograđani okupljeni u ekipu Sportska akademija razbili su MNK Osijek uz 4 pogotka mladog Pivića. Kada bi pročitali prezimena u ovoj ekipi pomislili bi da se radi o seniorskoj ili veteranskoj utakmici budući da su roditelji ovih mladih momaka sudjelovali ili još uvijek aktivno sudjeluju na Zimku. CB Brooklyn također je bio uvjerljiv protiv Hobi dom Tenja sa 7:1 dok ništa manje uvjerljiv nije bio ni BS Nicole koji je Malim žutima sprašio 5 komada.

Kategorija U13 donijela je tri jako dobre utakmice. Žuti atletico, inače sastavljen od momaka koji treniraju u Grafičaru i svake godine ostvaruju zapažene rezultate na Zimku, svladao je East side s 3:1 uz 2 pogotka Ivana Dežea. Legići su u napetoj utakmici svladali Jugovce s 2:1 dok je u ništa manje napetoj utakmici Gravia s minimalnih 1:0 slavila protiv CB Dallas.

Jugovci jučer nisu imali sreće pa su poraženi i u U15 kategoriji s visokih 8:1 od Apostola dok je Gondola minimalno s 2:1 slavila protiv Trome.

Napetosti u kategorijama U17 i U19 bilo nije. U ovim kategorijama jasno se vidi koji su igrači svakodnevno u treningu u nekom od (malo)nogometnih klubova, a koji su ipak samo rekreativci. Pa da krenemo redom. NK Nizina ozbiljno je shvatila Donji grad pa im je zabila čak 17 golova, donjograđani su zabili 1 po poluvremenu. Najbolje u ove dvije kategorije prošli su Lihvari iz Bilja koji su NK Moši pružili dobar otpor pa je konačni rezultat iznosio 4:1. U kategoriji U19 Paćenici su kako im ime kaže dobro propatili protiv Rulla street fooda koji im je utrpao 15 komada, uspijeli su 2 i zabiti. TDZ primio je „samo“ 9 od Vukovarskih veterana, a CB Kula 10 od Proba.

Nakon mladih na red su ponovno došli najstariji. CB Samba Auto Brkić upisala je pobjede i u veteranima 45+ i u veteranima. U starijoj kategoriji svladali su UD HOS s 3:1, a u mlađoj Darius transfers s 3:0. U drugom veteranskom susretu Limunčići su svladali Hobi dom Eko Jazo 3:0 uz dva pogotka Ante Brnića.

Seniorski dio donio nam je pobjedu ekipe Be Yourself protiv Varmos d.o.o. 3:1 uz hat trick Tomislava Šarca. U ljepotici dana Vukovar security club Memories tijesno je poražen od Sygme s 3:2. Za poražene zabijali su dva Luke Kotris i Kovač, a za pobjednike dva puta Kujundžić i jednom Lozančić dok je Grizelj propustio realizirati šesterac. Sarvaš je nakon uvodnog poraza upisao pobjedu i to 1:0 pogotkom Mislava Srba. U poraženoj ekipi zbog dva žuta kartona pocrvenio je Lovro Lutonski. Havarija je doživjela havariju protiv Murse VBK, konačni rezultat 11:1. U posljednjoj utakmici dana DUX gradnja svladala je Darius transfers s 3:0.

Danas je zadnji dan prije dvodnevne pauze pa požurite na Zrinjevac!