Jutros su se na Zrinjevcu odigrala polufinala u mlađim kategorijama. Ponovno je kao i jučer bilo smijeha i suza, ali i dobrog nogometa. U najmanjoj kategoriji U9 prvo polufinale igrali su Sportska akademija i Mali žuti. Donjograđani su izašli kao pobjednici te su se pogotcima Šimuna Pivića i Lea Maligeca plasirali u veliko finale. Mali žuti će u borbu za 3. mjesto. Drugo polufinale igrali su CB Brooklyn i BS Nicole. Brooklyn je rano poveo autogolom, a svoju prednost povećao golom Šimuna Hata. Nicole je smanjila pokotkom Niklasa Jukića no više od toga nisu mogli.

U kategoriji U11 vidjeli smo i prve šesterce danas budući da su Žuti atletico i MNK Osijek remizirali 0:0. Spretniji i sretniji bio je Žuti atletico te se ukupnim rezultatom 2:1 plasirao u finale. Tamo će im se pridružiti NŠ Čepin 1 koji je svladao svoju drugu ekipu NŠ Čepin 2 pogotcima Gabrijela Marijanovića.

U kategoriji U13 Jugovci su u hrabroj utakmici slavili protiv Studio Piksela 2:0. Već u prvoj minuti pogodio je Toni Tomić, a krajem prvog poluvremena za potvrdu pobjede zabio je Leon Leskovar. U drugom poluvremenu mreže su mirovale. U trećoj kategoriji još jedni žuti retfalčani nisu bili te sreće da uđu u finale budući je ua Žuti atletico U13 ovoga puta prejak bio Ostendo koji se pogotcima Sergeja Družijanića Vidalića i s dva pogotka Marka Kozića plasirao u finale.

Nakon dječaka na teren su izašle i djevojčice. U prvom dvoboju njihove U13 kategorije nije bilo pogodaka pa je ŽNK Frankopan svoj put do finala izborio nakon pobjede 7:6 u šestercima. Legosice će u borbu za treće mjseto. Tamo će ih čekati ŽNK Osijek koji je od Bijelo plavih poražen s 5:2. Za Bijelo plave su zabijaleEna Vuletić i čak 4 puta Jana Delija dok je za ŽNK Osijek dva puta zabijala Lea Kasač. U finalu U15 kategorije kod djevojčica igrat će ŽNK Višnjevac protiv djevojčica iz ekipe Dvije boje jedan klub koje su nadvisile gradski vrt 5:1. Dva puta je zabila Paula Velerajter dok je hat trick postigla Petra Milković. Počasni pogodak djelo je Erike Petrović.

Apsolutni favoriti cijelog natjecanja kod dječaka u kategoriji U15 su Apostoli i Perfect team. Već smo pisali o njihovim monstruoznim pobjedama od 15 i više razlike. Ali da će tako biti i u polufinalu, stvarno se nismo nadali. Apostoli su Opegeovcima zabili 9 komada od kojih je čak 7 djela Matea Sabe, jedan je dodao Petar Rošta, a jedan su si Opegeovci zabili sami. Perfect team je bio malo milosrdniji pa je Jugovcima zabio “samo” 7. Fran Abramović 4, Filip Filipović 2, a jednog je zabio Petar Deže. Veselimo se njihovom dvoboju u finalu.

Dječji dio za danas je gotov, a od 18:30 počinju seniorska i veteranska polufinala. Vidimo se na Zrinjevcu!