Zimko je ove godine napunio 35 godina i kao poklon za rođendan dobio ispunjeni Zrinjevac i kvalitetan futsal. Broj prijavljenih ekipa iz godine u godinu raste a paralelno s njima i partije pružene na parketu. Kultni malonogometni turnir od ponedjeljka je privlačio publiku koja je mogla uživati u potezima sjajnih haklera koji su se međusobno nadmetali sa samo jednim ciljem, dolaska u finale. Danas je došao taj dan, posljednji ples na Zrinjevcu u okviru Zimka je pred nama. Donosimo najavu finalnih susreta.

U okviru finalnog dana danas će na parket prva kategorija U-19. U susretu za treće mjesto s početkom od 10:45 sastat će se ekipe Svejedno i Trofeji.hr a u borbi za zlato gledat ćemo okršaj ekipa Čosić Color i Znaus i Probe Osijek.

Nakon njih na parket će kategorija U-17 gdje u borbi za treće mjesto gledamo ekipe Keramika Jagodin i NK Nizina, dok će se za zlatko boriti ekipe Print Studio i No Name.

Dolazimo do kategorije U-15 gdje Autoservis Nikica i Bosutsko 2009 igraju za treće mjesto dok se za prvo mjesto sastaju Nizina i Asevi Tehno Đakovo.

U kategoriji U-13 Ostendo Boys i Primaris sučelit će se u dvoboju za broncu dok će u sučeljavanje za zlatko ekipe Fast Food Hit i Eliminatori.

Selimo do kategorije U-11 gdje Sportska Akademija i Žuti Atletiko napadaju treću poziciju dok će prva biti odlučena u susretu između ekipe Instos i Legića Osijek.

Kategorija U-9 u borbi za broncu ponudit će sraz između MNK Osijeka i ŠNK Čepina a za zlato ćemo pak gledati sraz ekipe Žuti Atletiko i Sportske Akademije.

Sljedeći na redu su veterani 45+ gdje u borbi za broncu gledamo sudar između ekipe Darius Transfers Drago Band i Carletto Stara Moša dok ćemo za zlato gledati sudar između HOS Osijeka i Branitelja 1991.

U kategoriji veterana za broncu će se boriti D.G.O i Caffe 5 Gravia dok u pohodu na zlato gledamo sraz AB Skripte i Limunčića.

Konačno dolazimo do kategorije seniora s kojom će biti spuštena zavjesa ovogodišnjeg Zimka. U susretu za treće mjesto gledat ćemo sraz između ekipe D.G.O i Caffe 5 Gravie dok će u prestižnom finalu Živković Grupa zlato loviti protiv Slatke Tvornice.