Nakon što su prvi dan Zimka strijelci bili raspoloženi, drugi dan obilježili su vratari. Čak 15 vratara jučer nije moralo po loptu u svoju mrežu pa možemo reći da su upisali „clean sheet“. Ponovno su kao i prvog dana na teren izašle sve kategorije.

Najmlađa kategorija U9 donijela nam je minimalnu pobjedu 1:0 Sportske akademije protiv Hobi doma Tenja i to pogotkom Marina Kovačevića. U kategoriji U11 popularni Žuti Atletico s 3 komada ispratio je NŠ Čepin 2, no unatoč porazu igrač utakmice bio je vratar Bruno Manojlović koji je svojim paradama bez riječi ostavio i suparničkog trenera koji mu je nakon utakmice prišao čestitati na odličnoj partiji.

Kako kvartovske ekipe uvijek dobro prolaze pokazalo se u kategoriji U13 gdje su Jugovci s 4:1 svladali CB Oboljele dok su donjograđani okupljeni u CB Dallas slavili protiv Osječkih titana 4:2. Na terenu su u kategoriji U13 i U15 nastupale i curice. Bijelo plave su s visokih 6:0 svladale Bizovac, ŽNK Višnjevac s 2:1 ŽNK Osijek dok Višnjevčanke nisu mogle protiv ekipe Dvije boje jedan klub koja im je ubacila pola tuceta golova.

Autoservis Crnaić bez borbe je svladao Bezimene koji su diskvalificirani s turnira zbog nedolaska dok su u istoj U15 kategoriji Apostoli s 4:0 svladali Perfect team. U kategoriji U17 zanimljivu utakmicu odigrali su Lihvari Bilje i Živi zid u kojoj su momci iz Bilja slavili s 3:2. U istoj kategoriji ekipa Techno Đakovo očitala je lekciju NK Moši u zabila ih čak 8 komada.

U kategoriji U19 Pekarnica Lipa svladala je Vukovarske veterane s 2:0. Oba pogotka djelo su Frana Majdenića. Najefikasniju utakmicu dana odigrali NK Nizina Atelier i CB Tomislav iako potonji nisu sudjelovali svojim pogodcima u spomenutoj efikasnosti budući da nisu niti jednom zabili dok su inkasirali 9 komada, a hat trick postigao je Borna Amidžić.

U večernjem dijelu programa branitelji naslova kategorije veterana 45+ UD HOS s minimalnih 1:0 svladali su ekipu Carlleto Stara Moša. U izuzetno jakoj veteranskoj konkurenciji Limunčići su minimalnoj poraženi od ekipe La Vie 2:1 dok je Skripta s 3:0 ispratila CB Samba Auto Brkić.

U seniorskom dijelu turnira Živković grupa Kamen dizajn pogotkom Krešimira Šinka minutu prije kraja svladala je Josipovčane. Pro team i MD Metallbau remizirali su 0:0. Prošlogodišnji finalisti Slatka tvornica s 4:2 pobijedili su ekipu Be Yourself, a trostruki strijelac bio je Bruno Švitek. Jug 2 poražen je s 2:0 od ekipe Vukovar security club Memories, a zanimljivo pogodtci su padali u prvoj i posljednoj minuti. U prvoj je pogodio Luka Kotris, a u posljednjoj Leon Ledinski. U posljednjoj utakmici večeri Party House Ranch svladao je Dux gradnju pogotkom Jana Jerbića u posljednjoj minuti susreta.

Danas se nastavlja razigravanje po skupinama pa se vidimo na Zrinjevcu!