Nakon uspješno apsolviranog gostovanja u Velikoj Gorici, Osijek se okreće predzadnjem kolu kvalifikacija u kojem će ugostiti momčad MNK Torcide. Prvak drugoligaške regije Jug pokazao se kao vrlo kvalitetan i nezgodan protivnik, svjedoči to stanjem na ljestvici gdje se nalaze na prvom mjestu.

Međutim, osječki malonogometaši su ostali jako dužni nakon gostovanja u Splitu kada su poraženi čak 6:1, bio je to splet nekih loših reakcija ali i nedostatka sreće. Sada Voldinovi izabranici imaju priliku za poravnati račune na Zrinjevcu i doći na prag povratka u elitno društvo domaćeg futsala. Ogled se igra u nedjelju 22. svibnja s početkom od 18 sati, računamo na brojnu podršku navijača.

Iz Osijeka vjeruju kako će zaljubljenici i poštovatelji futsala prepoznati trenutak u kojem naš klub treba vjetar u leđa kako bi izborio plasman u 1. HMNL. Što se tablice tiče, Bijelo-plavi nakon četiri odigrana kola imaju sedam bodova (dvije pobjede, remi i poraz), nadamo se kako će se nakon petog kola bodovni saldo promijeniti.

Pozivamo sve navijače iz Slavonije i Baranje neka napune Zrinjevac za još jedan spektakl!