U nedjelju u 19.30 sati u dvorani Zrinjevac sudački par Kovaćević – Šremf označit će početak prve utakmice nove sezone Gradske lige.

U prvom susretu sastaju se Barcelona Pub i Ogi Darda. Prva ekipa sastavljena je većinom od juniora i mlađih igrača Osijek Kelmea koji nastupaju pod palicom trenera Saše Voldina. Dečkima koji su sigurno gladni i igre i nastupa suprostavit će se ekipa Ogi Darda, dečki iz Baranje među kojima svakako ima iskusnih igrača malog nogometa koji će igrati zapaženu ulogu u ligi ove sezone.

U drugoj utakmici snage će odmjeriti Rođendaonica Bambino i HDZ Osijek. Rođendaonica Bambino sastavljena je od mladih igrača s Juga 2, Zekić, Jularić i ostali sigurno imaju što za pokazati ove sezone. HDZ Osijek koji predvode braća Pandžić, Šimašek i ostali dobro poznati osječki hakleri imaju visoke ambicije i sigurno su jedni od favorita.

Možda po imenima najjača ekipa ove sezone je Hrvatski sindikat Pošte. Momčad u kojoj nastupa ikona osječkog futsala Dražen Čavar mora biti favorit u ligi. Uz Dražena tu su još bivši prvoligaški igrači, Nikola Eror i Ante Barišić, a svakako će svojim iskustvo pomoći i nekadašnji prvotimac  Osijeka 031, Alen Balaž. S druge strane stoji mlada i poletna ekipa Foozos Kineziologije koju predstavljaju naravno studenti kineziologije među kojima svakako ima odličnih igrača.

Posljednja utakmica dana donosi dvoboj Protein shopa, ekipe sastavljene većinom od igrača D.G.O.a koju predvode braća Vasilj i Maligec, a dodatno su se pojačali snagama nekadašnje Murse V.B.K. Čosićem i Pušeljom. S druge strane je Futsal Aurelia II, koju čine juniori i neki prvotimci drugoligaša iz Vinkovaca. Momčad koju vodi ikona hrvatskog futsala Marinko Mavrović sigurno ima što ponuditi na parketu.

Nema bolje pozivnice da dođete u nedjelju na Zrinjevac i u živo popratite prvo kolo ove vjerujemo nadasve zanimljive lige.