Iz dana u dan tradicionalni Zimko postaje sve napetiji i neizvjesniji. Prva dva dana ponudila su odlične susrete u kojima su se momčadi prezentirale na parketu Zrinjevca. Za one najuspješnije treći dan turnira donosi četvrtfinalne susrete. U nastavku slijedi najava trećeg dana kultnog malonogometnog turnira.

Treći dan otvorit će kategorija U-13 u kojoj će na parket prvo ekipe Ostendo Boys i Marsovci. Nakon njih u kategoriji U-9 gledat ćemo susret između MNK Osijeka i Nippon Auta. Potom slijede dva susreta u kategoriji U-11, gdje će u prvom susretu igrati ekipe Sportska Akademija i MNK Osijek a u drugom Instos i East Side. Nastavak četvrtfinalnih susreta u kategoriji U-13 slijedi sa susretom između Fast Food Hita i Nekih Novih Klinaca. U preostala dva susreta Eliminatori čekaju Podunavlje dok će Gondolijeri na ekipu Primaris.

U kategoriji U-15 četvrtfinalni susreti ići će jedan za drugim. U prvom će Asevi Tehno Đakovo igrati protiv Perfect Teama dok će u drugom susretu Bosutsko 2009 snage odmjeriti s Retfalom. U trećem susretu Nizina igra protiv Klub Navijača Bijelo Plavi dok će u posljednjem susretu Auto Servis Nikica u okršaj s Burazzersima.

Sljedeća na redu je kategorija U-17 u kojoj nas također očekuju neizvjesni susreti. U prvom će Vukovarski Veterani igrati protiv NK Nizine, a u drugom će No Name protiv Index Darde tražiti kartu za polufinale. U trećem susretu gledamo okršaj između Print Studia i Pekarnice Lipa dok će u posljednjem susretu o posljednjem putniku polufinala odlučivati Keramika Jagodin i Ratnici.

Ništa manje neizvjesne susrete očekujemo u posljednjoj kategoriji mladeži, kategoriji U-19. Prvi susret nudi sraz između ekipe Svejedno i Bačmaga prijevoza a u drugom gledamo sraz ekipe Čosić Color i Znaus protiv Građevinarstva Hebron. Treći susret koji određuje trećeg putnika u polufinale je onaj između NK Olimpije i Probe Osijek. U posljednjem susretu ove kategorije Pivnica Runda kartu za polufinale traži protiv ekipe Trofeji.hr.

U kategoriji veterana gledat ćemo dva susreta. U prvom igraju Salasport.hr i Caffe 5 Gravia dok će u drugom igrati La Vie protiv Limunčića.

Konačno dolazimo do kategorije seniora u kojoj ćemo gledati osam najboljih ekipa. U prvom susretu Sygma koja je razbila Olimpiju dočekuje Cafee 5 Graviu predvođenu braćom Tustonjić. Drugi susret donosi sraz Grupe Živković koja je sačinjena od igrača Futsal Osijeka i ekipe Građevinarstva Hebron koje je u osmini finala utrpala deset komada HM Autoservisu. U trećem susretu Slatka Tvornica koja je putem šesteraca izborila ovu fazu igrat će protiv Restorana Nade, ekipe sačinjene od mladića pretežno iz Vinkovaca. Posljednjeg putnika u polufinale dobit ćemo nakon susreta ekipe D.G.O koja tradicionalno nastupa na Zimku i ekipe Darius Transfers koja je izbacila branitelja naslova, Mursu V.B.K.