Iza nas je i drugi dan Zimka u kojemu su odigrana 24 uzbudljiva susreta. S drugim danom na parket je izašla i kategorija U-11. Od samog jutra svjedočili smo kvalitetnim susretima koji su ponovno trajali do gotovo 23:00. U nastavku opširnije…

Prve utakmice dana odigrane su u kategoriji U-11 s početkom od 8:00. U prvom susretu Legići Osijek su razbili Lege s 5:1 ponajprije zahvaljujući trostrukom strijelcu Periću. U drugom susretu ove kategorije Žuti Atletico je s 3:0 savladao NK Slavonac Tenja, a trostruki strijelac bio je Miličić.

U kategoriji U-13 odigrana su četiri susreta. U prvoj su Eliminatori s 5:0 nadvisili Solium, dok je u drugom NK Podunavlje upisao pobjedu 2:0 protiv NK Čepina. U trećem susretu između Primarisa i Dallas Next Car u regularnom dijelu je bilo neodlučeno. Pristupilo se izvođenju šesteraca u kojem je uspješnija bila ekipa Primaris upisavši pobjedu 3:2. U posljednjem susretu ove kategorije Gondolijeri su s 5:0 deklasirali Studio Piksel.

Sljedeća na redu bila je kategorija U-15 u kojoj je odigrano tri susreta. Ekipa Bosutsko 2009 upisala je pobjedu 3:2 protiv Aurelie Futsal, dok je Retfala slavila protiv Hobi Doma s 4:1. U trećem susretu ekipa NK Mursa razbijena je od strane Perfect Teama koji je slavio s 11:0. Trostruki strijelac bio je Deže.

U kategoriji U-17 odigrano je tri susreta kao i u prethodnoj. Ekipa NO Name je s 5:1 porazila Auto Baranju, dok je Index Darda deklasirala ekipu Legosa s 10:2. U trećem susretu ove kategorije NK Nizina je utrpala 12 komada Zelenom Polju za slavlje od 12:1.

U posljednjoj kategoriji mladeži, onoj U-19 odigrana su dva susreta. U prvom je Bačmaga Prijevoz s rutinskih 4:0 slavio protiv ekipe Tenjci. U drugom susretu ekipa Probe Osijek deklasirala je APP s ukupnih 13:0.

Kategorija veterana ponudila je dva zanimljiva susreta. Prvi je odlučen putem šesteraca nakon što su ekipe AB Skripta i Hobi Dom Eko Jazo u regularnom dijelu odigrali 1:1. Uspješnijim izvođenjem šesteraca ekipa AB Skripta s ukupnih 3:1 prošla je dalje. U drugom susretu ekipa DGO je s 4:2 pobijedila Caffe Bar Samba.

U kategoriji seniora jučer je odigrana osmina finala koja je ponudila kvalitetan i dinamičan futsal. U prvoj utakmici ove kategorije Građevinarstvo Hebron je s 10:1 deklasiralo HM Autoservis, slavlje je također upisao Restoran Nada Vukovar od 3:2 protiv ekipe Dobro. Caffe Pet Gravia je s uvjerljivih 5:2 slavio protiv Ris Metala, Živković Grupa je s teniskih 6:2 slavila protiv Pro Teama dok je DGO tijesno s 3:2 slavio protiv ekipe Tim In Ex Fasade. Ekipa Darius Transfers s 4:1 izbacila je branitelja naslova ekipu Mursa V.B.K dok je Sygma bez većih poteškoća sa 6:1 slavila protiv NK Olimpije. U posljednjem susretu osmine finala Slatka Tvornica je nakon uspješnijeg izvođenja šesteraca s ukupnih 7:5 izbacila ekipu Veruda.