Jučer se na ispunjenom Zrinjevcu igrao polufinalni dan u kojemu su se tražili putnici za finale. S obzirom na visinu uloga, odnosnu kartu za finalni dan gledali smo zrele susrete u kojima nije manjkalo kvalitetnih poteza. U nastavku opširnije…

Pregled započinjemo s kategorijom U-9 gdje je Žuti Atletico s 4:2 slavio protiv MNK Osijeka dok je u drugom polufinalnom susretu Sportska Akademija s 4:3 slavila protiv ŠNK Čepina i tako izborila finale.

Prelazimo na kategoriju U-11 u kojoj je Instos s minimalnih 1:0 slavio protiv Sportske Akademije dok su Legići Osijek u napetom susretu slavili 2:1 protiv ekipe Žuti Atletico.

Sljedećea na redu je kategorija U-13 gdje je Fast Food Hit s rutinskih 3:0 protiv Ostendo Boysa izborio finale. U drugom susretu Eliminatori su bez većih poteškoća s 3:1 izbacili Primaris i tako izborili finale.

Kategorija U-15 donijela je susret Nizine i Autoservisa Nikica u kojem je ekipa Nizine izborila finale pobjedom od 3:2. Drugi susret donio je dvoboj Bosutskog 2009 i Aseva Tehno Đakovo koji su slavili s uvjerljivih 9:0.

Dolazimo do kategorije U-17 u kojoj je Print Studio s 8:0 deklasirao Keramiku Jagodin za prolaz dok je u drugom susretu NO Name s glatkih 4:0 protiv Nizine izborio polufinale.

U kategoriji U-19 Čosić Color i Znaus je s 4:1 nadvisila ekipu Svejedno za plasman u finale dok je u drugom susretu ekipa Probe Osijek bila uspješnija s 3:1 od Trofeja.hr što ih vodi u polufinale.

Selimo do veterana 45+ gdje je HOS Osijek s 3:1 protiv Darius Transfers Drago Band izborio finale da bi u drugom susretu Branitelji 1991 slavili s 2:0 protiv Carletto Stare Moše za plasman u finale.

U kategoriji veterana AB Skripta je s glatkih 4:0 preko DGO-a izborila finale dok je u drugom susretu ekipa Limunčića s rutinskih 3:0 protiv Caffe 5 Gravie izborila prolazak u finale.

Konačno, dolazimo do kategorije seniora u kojoj smo gledali jedan uzbudljiv susret i jedan u kojemu visoka očekivanja nisu opravdana. U prvom susretu Slatka Tvornica je s ukupnih 6:5 nakon izvođenja šesteraca izbacila ekipu DGO. U drugom susretu koji je dobio epitet “finale prije finala” ostali smo uskraćeni za napeti susret. Grupa Živković je sa 6:1 deklasirala Caffe 5 Graviu za plasman u finale.