U 4. kolu Gradske futsal lige Favbet mogli smo uživati u sjajnim utakmicama što je pokazatelj kako u gradu na Dravi još uvijek ima vrsnih futsal majstora.

Prva utakmica donijela je i derbi kola, sudar “domaćeg” Donjeg grada i Osječkog taxija. Utakmica u kojoj je D.G.O. promašio mnoštvo šansi nije mogla na kraju drugačije završiti nego pobjedom “taksista”. Osijekov dvojac Čavar – Lima kaznio je sve promašaje D.G.O. -a i tako donio novu pobjedu svojoj momčadi.

Osijekove mlade nade odigrale su vrlo dobru utakmicu i svladali Palermo rezultatom 5:2, a utakmica je praktično bila riješena u prvih sedam minuta i vodstvom Osijeka II rezultatom 3:0. Kotris i Amidžić su postigli dva pogotka te Barači jedan dok su kod Palerma strijelci bili Kajfeš i Krpata.

Utakmica Inova Trenda i Ekskluziv Općina Darda završena je i više nego uvjerljivom pobjedom Baranjaca, bilo je čak 9:1. Igrač utakmice bio je Krešimir Šinko koji je postigao četiri pogotka i tako predvodio svoju momčad do nove pobjede.

U posljednjoj utakmici dana Sygma je ostvarila bitnu pobjedu protiv CB Osijek & Merlin i tako zadržala priključak za vodećima. Strijelci za Sygmu bili su Luka Rimac i Matej Tutić.

Donji grad Osijek – Osječki taxi 2:4 ( Jager 6ˇ Domović 30˘ / Čavar 6˘ 15˘ Lima 9˘ 24˘ )

Futsal klub Osijek II – Palermo 5:2 ( Amidžić 3˘ 7˘ Kotris 4˘ 15˘ Barači 16˘ / Kajfeš 9˘ Krpata 20˘ )

Inova Trend – Ekskluziv Općina Darda 1:9 ( Šinko 1˘ 6˘ 9˘ 28˘ Lešić 12˘ Čosić 21˘ 26˘ Pranjić 24˘ 25˘ / Vukovarac 30˘ )

CB Merlin & Osijek – Sygma 0:2 ( Rimac 19˘ Tutić 2˘ )