U nedjelju 18.11.2018. godine u 19:30 sati započinje legendarna Gradska futsal liga. Nakon dvije godine stanke i mrtvila, Futsal središe Osijek oživljava nekad kultnu ligu što je prvi korak ka potpunoj revitalizaciji osječkog futsala.

Za kratku izjavi zamolili smo predsjednika Futsal središta Osijek, Tomislava Cikovića da nam kaže što ovo zapravo znači za futsal kao i sport u gradu Osijeku.

„Smatram kako je ovo velika stvar kako za futsal tako i za sport u gradu Osijeku. Mali nogomet je sigurno najpopularniji rekreativni sport u Osijeku koji ima iznimnu tradiciju i bilo je stvarno mučno gledati kako smo ostali praktično na prvoligašu Osijek Kelmeu. Nismo to mogli mirno gledati i odlučili smo preuzeti odgovornost i pokrenuli kultnu Gradsku ligu. Iako su nam mnogi govorili kako je nemoguće evo mi smo uspjeli na što sam iznimno ponosan. Želimo profesionalnom organizacijom i pristupom omogućiti svim sudionicima da prvenstveno uživaju u futsalu i da potaknemo mlade ljude da osnuju svoje ekipe i klubove jer su takvi ljudi zapravo istinsko blago ovoga sporta. Već od sljedeće sezone se toplo nadam kako ćemo imati i drugu ligu pa i ligu veterana jer Osijek to zaslužuje.“

Mi želimo kompletnom timu Futsalosa puno sreće i uspjeha, a u nastavku vam donosimo popis ekipa koji nastupaju u ovoj sezoni.

1. Protein Shop

2. Barcelona pub

3. Foozos Kineziologija

4. Hrvatski sindikat pošte

5. Rođendaonica Bambino

6. Futsal Aurelia II

7. Ogi Darda

8. HDZ Osijek