Zrinjevac se iz dana u dan puni sve većim brojem publike željne kvalitetnog futsala a tako iz dana u dan gledamo sve kvalitetnije utakmice. Četvrti dan turnira donosi susrete polufinala u kojima ćemo saznati putnike u finala odnosno koje će ekipe u borbu za treća mjesta. U nastavku saznajte koje ekipe će se boriti za finala prestižnog Zimka.

U kategoriji U-9 koja će započeti od 12:25 u prvom susretu borit će se MNK Osijek protiv ekipe Žuti Atletico dok će u drugom ŠNK Čepin finale tražiti protiv Sportske Akademije.

U kategoriji U-11 za finale će se u prvom susretu boriti Sportska Akademija i Instos odnosno u drugom Žuti Atletico protiv Legića Osijek.

Idemo do kategorije U-13 gdje se za finale bore Ostendo Boys protiv Fast Fooda Hit u prvom susretu. U drugom susretu gledamo sraz između Primarisa i Eliminatora.

Sljedeća je kategorija U-15 gdje Autoservis Nikica ide na Nizinu a u drugom susretu će Bosutsko 2009 finale tražiti protiv Asevi Techno Đakovo.

Dolazimo do kategorije U-17 gdje Keramika Jagodin igra protiv Print Studia a u drugom susretu igrat će No Name protiv NK Nizine.

Posljednja kategorija mladeži U-19 donosi susrete ekipe Svejedno i Čosić Color i Znaus odnosno ekipa Probe Osijek i Trofeja.hr.

Selimo na veterane 45+ gdje se sastaju ekipe Darius Transfer i Hos Osijek u prvom susretu dok će u drugom Branitelji 1991 finale tražiti protiv Carleto Stare Moše.

U kategoriji veterana AB Skripta finale traži protiv DGO-a dok će Cafee 5 Gravia finale tražiti protiv Limunčića.

Konačno dolazimo do kategorije seniora koju s nestrpljenjem iščekujemo. U prvom susretu gledamo sraz DGO-a i Slatke Tvornice dok će večer završiti poslasticom između Cafffe 5 Gravie i Živković Grupe.