Četiri godine prošlo je od posljednjeg popularnog malonogometnog turnira Tenja uz Osječko, na radost svih ljubitelja malog nogometa i futsala, ove godine vraća se na velika vrata. Turnir će ukupno trajati deset dana, počinje osmog lipnja a završava 18. lipnja, kada je predviđena finalna večer.

Tenja uz glavnog sponzora Osječko pivo, igra se ovog ljeta u nešto kraćem formatu, ali uzbuđenja i napetosti svakako neće nedostajati. Glavni organizator je NK Slavonac a mjesto odigravanja je i dalje Mjesno igralište u Tenji, igrači su se mogli prijaviti za nastupanje u kategorijama: seniori, veterani (35+) dok će najmlađi uzrast biti pioniri. Kotizacija za seniore je 700 kn, za veterane 600 kn, dok je za pionire 200 kn.

Organizator je spremio i dobar novčani nagradni fond pa će tako pobjednik seniorske kategorije osvojiti 10 000 kn, dok će pobjednike u veteranima čekati nagrada od 5 000 kn.

Osim toga, sve posjetitelje u Tenji očekuje kvalitetan glazbeni sadržaj. Tijekom 10 dana ovog poznatog slavonsko-baranjskog turnira, održat će se i nekoliko koncerata, odnosno natjecanje u kuhanju čobanca. Također su osigurane dnevne tombole za gledatelje, a glavna nagrada je električni romobil.

Prijave za ekipe su završile sinoć (6.lipnja), dok će se ždrijeb održati danas, 07.06., u prostorijama UHDDR-a Tenja. Zadnji pobjednik natjecanja iz 2018. godine bio je Auto Kelava Đavo Tapu predvođen Gordanom Duvančićem i Jovanom Lazarevićem, ponajboljim mladim igračem Europe. Osim njih, turnir su uzimali i MNK Čepin, Auto Brko, Osječko pivo….Dođite i uživajte u vrhunskom futsalu u Tenju uz popratne zabavne sadržaje, vidimo se!