Jučer smo na Zimku mogli vidjeti mnoštvo zanimljivih utakmica. Strijelci su opet bili raspoloženi pa su vratari morali po loptu u mrežu čak 129 puta. Kada uzmemo u obzir da su odigrane 22 utakmice dolazimo do brojke od nešto manje od 6 pogodaka po utakmici jučer, pa s pravom možemo reći da je publika i jučer imala što za vidjeti.

U kategoriji U9 u vječnom dvoboju Donjeg grada i Retfale, ekipa BS Nicole je slavila s visokih 6:0 protiv Retfala boysa. U kategoriji U11 Sportska akademija je tijesno poražena od NS Čepin 2 rezultatom 2:1. Kategorija U13 donijela je dva dvoboja. Studio Piksel s minimalnih 1:0 slavio je protiv Igrača iz susjedstva dok je Ostendo s visokih 5:0 pobijedio Osječke titane.

Kategorija U15 bila je izrazito efikasna. U skupini C NK Pampas je poražen od Gondole s 5:2, a Auto servis Crnaić je prvo poražen od Opegeovaca s 2:0 da bi nakon toga odigrali fantastičnu utakmicu no ipak nedovoljnu za pobjedu protiv odličnog Bosutskog. Rezultat je bio 5:4.

Mladi igrači vjerojatno su se već navikli na parket Zrinjevca pa im sada puno stvari polazi za nogom. U kategoriji U17 NK Nizina suvereno je svladala OPG Kolar sa 7:1 dok su Sokoli svladali MNK Čačince s 3:2. Brazilci su se malo trgnuli i s 5:3 svladali Keramiku Jagodin.

U kategoriji U19 u premijernom dvoboju CB 396 je s visokih 6:1 svladao Paćenike uz po 2 pogotka Patrika Šerića i Saše Mulića dok je Print studio slavio s 3:2 protiv CB Tomislav uz dvostrukog strijelca Mateja Glavotu. Znaus i Ćosić color nastavlja terorizirati svoje protivnike. Ovoga puta stradao je No name s 12:1. Filip Zorić zabio je hat trick.

U kategoriji veterana 45+ Branitelji 1991 su s visokih 6:1 svladali Sarvaš. U kategoriji veterana Skripta je u odličnoj utakmici svladala CB 5 Gravia s dva pogotka Dražena Čavara dok su La vie i Auto kuća Lux remizirali 1:1.

Seniorska kategorija ponovno je donijela mnoštvo zanimljivih utakmica. Lege su u prvoj utakmici tijesno poražene od Football manie 4:3. MNK Saponia istim je rezultatom slavila protiv ekipe Hobi dom Eko Jazo u utakmici u kojoj se istaknuo Ante Barišić iz poražene ekipe, a vidjeli smo i crveni karton Domagoja Vranješa. DGO je u ljepotici večeri slavio s visokih 4:0 protiv Pivnice Broko. Utakmicu su obilježili Luka Blagojević s 3 pogotka i Rade Vasilj s asistencijama za sva tri pogotka. Donjograđani su usavršili prekide koje ostaje njihovo najjače oružje. Gold caffe CB Mind razbili su Barcelona pub s visokih 12:0. Hat trick postigli su Josip Špoljarić i Pavo Grgić. Rezultat 4:3 sinoć se u seniorima dogodio čak tri puta. Tim je rezultatom MD Metallbau slavio protiv Živković grupe Kamen dizajn. Dvostruki strijelac za Vukovarce bio je Aleksandar Vučinić. U posljednjoj utakmici večeri 1:1 remizirali su Pro team i Josipovčani. Za Pro team pogodio je Aleksej Dugić, a za Josipovčane Krunoslav Kovač.
Danas nastavljamo! Vidimo se na Zrinjevcu!