U ritmu turnira koji se i ove godine igra nokaut fazom nema puno prostora za odmor, iza nas je treći dan. Četvrtfinalni susreti odigrani po natjecateljskim kategorijama, ponudili su kartu za polufinale, a koje su ekipe uspjele izboriti polufinalni dan saznajte u nastavku!

Pregled započinjemo s kategorijom U-9 gdje je ekipa MNK Osijeka s 2:0 nadvisila ekipu Nippon Auto i tako izborila daljnji plasman.

Prebacujemo se na kategoriju U-11 gdje je Sportska Akademija Osijek s 2:1 izbacila MNK Osijek a Instos s 2:0 ekipu East Side.

U kategoriji U-13 ekipa Ostendo Boys je s 2:0 pobijedila Marsovce dok je Fast Food Hit u napetom susretu s 2:1 slavio protiv ekipe Neki Novi Klinci. Glatku pobjedu od 2:0 upisala je i ekipa Primaris protiv Gondolijera, kao i Eliminatori protiv Podunavlja s rezultatom 3:1.

Selimo u kategoriju U-15 u kojoj su Asevi Tehno Đakovo teniskim rezultatom 6:0 dobili Perfect Team, trostruki strijelac je bio Javorović. U drugom susretu za minimalnu pobjedu Bosutskog 2009 protiv Retfale od 1:0 pogodio je Šimek, da bi u trećem susretu ekipa Nizina u napetom susretu s 3:2 slavila protiv Klub Navijača Bijelo Plavi. U posljednjem četvrtfinalnom susretu ove kategorije Autoservis Nikica s ukupnih 5:1 ispratio je Burazzerse s turnira.

Dolazimo do kategorije U-17 u kojoj smo gledali odlične susrete. Prvi je otišao u korist NK Nizine protiv Vukovarskih Veterana rezultatom 4:3 dok je u drugom susretu ekipa No Name s 5:1 razbila Index Dardu. U trećem susretu uspješnijim izvođenjem šesteraca ekipa Print Studio je s ukupnih 4:2 izbacila Pekarnicu Lipu. U posljednjem susretu svjedočili smo lutriji šesteraca koja je s ukupnih 14:13 otišla u korist Keramike Jagodin koja je izbacila Ratnike.

U posljednjoj kategoriji mladeži U-19 nije bilo ništa manje zanimljivo. Ekipa Svejedno je izbacila Bačmaga Prijevoz rezultatom 4:1 dok je u drugom susretu Čosić Color i Znaus s 5:1 ispratila Građevinarstvo Hebron. U trećem susretu ekipa Probe Osijek je sa 7:0 razbila ekipu NK Olimpije da bi u posljednjem susretu Trofeji.hr s rutinskih 2:0 izbacili ekipu Pivnica Runda.

U kategoriji veterana gledali smo dva susreta, koji su završili identičnim rezultatom. U prvom je Caffe 5 Gravia s 3:1 izbacila Salasport.hr da bi u drugom susretu istim rezultatom Limunčići izbacili ekipu La Vie.

Dolazimo do kategorije seniora koja prije svega bila popraćena odličnim brojem publike. U prvom susretu Caffe 5 Gravia je na pogon Ivana Tustonjića s 4:0 izbacila Sygmu da bi u drugom susretu Grupa Živković predvođena Čavarom i društvom deklasirala Građevinarstvo Hebron s konačnih 9:0. U trećem susretu Slatka Tvornica je u napetom susretu slavila s ukupnih 6:4 protiv Restorana Nade dok je u posljednjem susretu DGO s 4:1 ispratio Darius Transfers s turnira.