Jučer je na Zimku u večernjem programu bilo vrlo zanimljivo. Odigrala su se polufinala u veteranima 45+, veteranima i seniorima.

U prvom veteranskom 45+ polufinalu Branitelji 1991 su se bolje snašli protiv CB Sambe Auto Brkić pobjedom 3:1 prošli u večerašnje finale. U drugom polufinalu u istoj kategoriji Carletto Stara Moša slavila je s 4:2 nad Plincom dostava plina i večeras će pokušati doći do titule.

U oba veteranska polufinala gledali smo šesterce. U prvom susretu igrali su Skripta i Limunčići. Nakon velike borbe i odličnih vratarskih bravura otišlo se na šesterce gdje su sretniji i spretniji bili Limunčići. U drugom susretu La Vie i Auto kuća Lux su također odigrali bez pobjednika i bez golova. Obje ekipe orjentirale su se više na obranu nego na napad pa se tako otišlo u raspucavanje šesteraca. La vie je na iskustvo uspio izboriti pobjedu i pridružio se Limunčićima u finalu.

Prvo seniorsko polufinale donijelo je puno uzbuđenja. Gold Caffe CB Mind dugo je odolijevao napadima Vatro TT Europlasta dok svoju šansu iz slobodnog udarca nije iskoristio Andrej Pandurević. Ubrzo nakon toga u strijelce se upisuje i Šalaj dok u 38. minuti smanjuje Petar Karamatić. Probali su Višnjevčani i s golmanom igračem no nisu uspjeli poravnati rezultat. U drugom polufinalu Mursa VBK je suvereno slavila protiv Živković grupe Kamen dizajn s visokih 5:0. Kontrolirali su utakmicu od početka do kraja, a u strijelce su se upisali 3 puta Lišnić te po jednom Filipović i Kuzminski.

Dakle, danas se na Zrinjevcu igra cijeli dan. Od jutra traju borbe u mlađim kategorijama dok će u večernjim satima na terene oni nešto stariji. Šlag na tortu je finale u seniorskoj konkurenciji između Vatro TT Europlast i Murse VBK u 21:00. Vidimo se!