Čekanju je konačno došao kraj, s drugim danom Božića započeo je 35. Zimko po redu. Prvi dan turnira koji je započeo u 8:00 ponudio je susrete u šest natjecateljskih kategorija, a trajao je gotovo do 23:00 s obzirom na to da je posljednja utakmica započela nešto poslije 22:00. U nastavku Vam donosimo pregled rezultata po natjecateljskim kategorijama.

Prvi dan turnira započeo je susretom između Nekih Novih Klinaca i NK Murse u kategoriji U-13. Neki Novi Klinci uvjerljivo su slavili sa 7:0, da bi u drugom susretu dana Fast Food Hit još uvjerljivije s 10:2 savladao NK Dardu. U trećem susretu ove kategorije Marsovci su s 2:0 slavili protiv Mačkamame, da bi u posljednjem susretu ove kategorije Ostendo Boys s minimalnih 1:0 slavili protiv MNK Osijek.

Sljedeća na redu bila je kategorija U-15 koja je ponudila dva susreta s obzirom na to da treći nije odigran zbog nedolaska ekipe Probeer. U prvom susretu ove kategorije MNK Osijek tijesno je s 3:4 poražen od ekipe Burazzersi, dok je u drugom susretu Auto Servis Nikica s rutinskih 3:0 slavio protiv ekipe Lege. U trećem susretu koji nije odigran ekipi Nizina upisana je pobjeda od 3:0 bez borbe.

Kao u prethodnoj kategoriji i u kategoriji U-17 odigrano je tri susreta. Keramika Jagodin s 3:2 je slavila protiv Ekipe 031, da bi u drugom susretu Ratnici nadigrali Čarobnjake s 5:4. U posljednjem susretu ove kategorije Pekarnica Lipa s 3:2 je slavila protiv ekipe Auto Vuković.

Sljedeća na redu bila je kategorija U-19 u kojoj je odigrano četiri susreta. U prvom je ekipa Svejedno razbila Cromanjonce sa 7:2 dok je u drugom Građevinarstvo Hebron s tijesnih 4:3 slavilo protiv ZVG Antunovac. U trećem susretu NK Olimpija je s “teniskih” 6:3 slavila protiv NK Jato. Posljednji susret ove kategorije odlučen je putem šesteraca s obzirom da je u regularnom dijelu bilo neriješeno. Ekipa Trofeji.Hr s ukupnih 6:4 nakon uspješnijeg izvođenja šesteraca slavila je protiv Agrifula.

Prije nego što prijeđemo na seniore, u kategoriji veterana odigran je jedan susret. Ekipa Salasport.hr razbila je Klub Navijača Bijelo Plavi s uvjerljvih 5:1.

Natjecanje u kategoriji seniora ponudilo je devet susreta. U prvom je Pro Team s 9:1 razbio Lovački Rog, nakon njih HM Autoservis je s visokih 9:0 slavio protiv Spezie da bi u trećem susretu Sygma porazila Jug 2 s 3:1. U četvrtom susretu Slatka Tvornica je s 3:2 slavila protiv Golden Kebab Višnjevac, poslije toga Darius Transfers su s 9:0 razbili NK Laslovo 91, a nakon njih ekipa Ris Metal s minimalnih 1:0 slavila je protiv Balvana. Građevinarstvo Hebron s minimalnih 1:0 slavilo je protiv MNK Saponije dok je Tim In Ex Fasade s uvjerljivih 5:1 slavio protiv Panda Caffe MD Tours. U posljednjem susretu dana ekipa Dobro slavila je protiv ekipe Merak rezultatom 3:1.