Kako utakmice po skupinama idu svome kraju tako su i ekipe sve opreznije i čuvaju svoje pozicije za knockout. Sportska akademija je u kategoriji U9 tijesno je s 3:2 pobijedila CB Brooklyn. U kategoriji U11 Sportska akademija i Žuti atletico remizirali su 0:0. CB Dallas poražen je od Ostenda 2:0 što je Ostendo poravnalo s Graviom na vrhu skupine A u kategoriji U13. Budući da su međusobno odigrali neriješeno, a gol razlika bila im je apsolutno jednaka, kao i broj zabijenih golova, tko će biti osvajač skupine odgovorio je bubanj, a sretne ruke bili su igrači Gravie koji će u daljnje natjecanje s prvog, dok će Ostendo s drugog mjesta. U istoj kategoriji Legići su svoje mjesto u polufinalu osigurali visokom pobjedom od 6:0 naprema CB Oboljeli koji završavaju svoj nastup na ovogodišnjem Zimku. Lovački rog i Studio Piksel remizirali su 0:0

Na teren su jučer ponovno izašle i curice. NK Frankopan s visokih 6:1 svladao je Dvije boje jedan grad i s 2:0 ŽNK Osijek. Bizovac je protiv Legosica 4 puta morao po loptu u svoju mrežu. Curice nastavljaju danas.

Rasplet po skupinama u kategorijama U17 i U19 donio je manje-više očekivane rezultate. NK Moša pobijedila je Živi zid 5:1, Techno Đakovo nije pružio ni gram nade Lihvarima iz Bilja te je konačan rezultat bio 12:1. OPG Kolar rasturio je Donji grad 11:0. Pekarnica Lipa trasirala si je put u knock out nedolaskom već ispalog TDZ-a dok je Rulla street food razbila Caffe bar 396 s visokih 11:1. Kategorije U19 i U17 danas igraju svoja četvrtfinala.

U raspletu u veteranskoj kategoriji 45+ susreli su se Carletto Stara Moša i CB Samba Auto Brkić. Carletto je slavio s 2:0.

Seniori su sinoć završavali svoje skupine. U najotvorenijoj skupini C, svi su mogli proći dalje. Živković grupa Kamen dizajn trebala je barem bod protiv Pro teama no bilo ih je samo 4 igrača i golman. Ipak, uz veliku borbu, volju i htijenje nadvisili su Pro team  2:1 i plasirali se u osminu finala. U istoj grupi Josipovčanima je trebala pobjeda protiv MD Metallbau, do jučer liderima skupine. Poveli su Josipovčani rano pogotkom Josipa Krpate i držali su tu prednost do kraja susreta te se na kraju s posljednjeg mjesta prije trećeg kola uspjeli domoći osmine finala. Favorit turnira Vatro TT Europlast trebao je barem bod za potvrdu prvog mjesta u skupini. To im nije bio problem te su s dva pogotka Dakića i Pandurevića svladali K&M Electric 5:2 i uspješno se plasirali u osminu finala. U posljednjoj utakmici večeri, jedinoj bez rezultatskog pritiska susreli su se Gold caffe CB Mind i DGO. Obje ekipe su i prije zadnjeg kola osigurale osminu finala pa je ova utakmica odigrana za prestiž i poziciju u skupini. Donjograđani su poveli pogotkom Domovića no Višnjevčani okreću golovima Cebića i Marića. Konačnih 2:2 postavlja Josip Glibo u 28. minuti. Utakmice po skupinama za seniore su gotove, od danas kreću osmine finala pa nas večeras čeka čak 8 seniorskih utakmica. Vidimo se na Zrinjevcu!